hotely Kirinda (Hambantota): ten nejlepší hotel v Kirinda (Hambantota) jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Kirinda (Hambantota) : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-04-20

2024-04-21


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Kirinda (Hambantota), všechna ubytování v Kirinda (Hambantota)

4 hvězdičkové hotely v Kirinda (Hambantota)

Všech 4 hvězdičkové hotely »

  • Nikara Yala Beach Villas - Srilanka Kirinda  fotorgafie

    Nikara Yala Beach Villas - Srilanka Kirinda

    Nikara Yala Beach Villas je aparthotel hotel s 7 pokoji s výhledem na moře. Kirinda Viharaya je vzdáleno 600 metrů, zatímco Kirinda Fishery Harbour je asi 1 km od ubytování.

  • The Beach Camp Yala Kirinda  fotorgafie

    The Beach Camp Yala Kirinda

    Táto 1-pokojová vila The Beach Camp Yala pojme 2 osob, měří 350 m² a poskytuje hostům výhled na moře. Tato vila je 10 minut jízdy od Nimalawa Aranya Senasanaya.

3 hvězdičkové hotely v Kirinda (Hambantota)

Všech 3 hvězdičkové hotely »

  • Yala Villa Kirinda  fotorgafie

    Yala Villa Kirinda

    15-minutová procházka od vily Yala zavede hosty do Kirinda Fishery Harbour, zatímco Chrám Kirinda je vzdáleno 25 minut chůze. Žehlicí prkna a příslušenství, vícekanálová televize, žehlička a žehlící…

  • Kamlo Beach Resort Kirinda  fotorgafie

    Kamlo Beach Resort Kirinda

    3-hvězdičkový hotel Kamlo Beach Resort je situován 1 km od Kirinda Beach. Ubytování je situováno 1 km od centra města Kirinda a 45 km od letiště Hambantota (HRI-Mezinarodni letiste Mattala Rajapaksa).

  • Yala Waves Beach Resort Kirinda  fotorgafie

    Yala Waves Beach Resort Kirinda

    Nacházející se 7 km od Tissa Dagoba, 3-hvězdičkový hotel Yala Waves Beach Resort obsahuje noční klub, rovnou střechu k opalování a patio.

  • Hotel Ceylon Heritage Kirinda

2 hvězdičkové hotely v Kirinda (Hambantota)

Všech 2 hvězdičkové hotely »

  • Kirinda Beach Resort, Yala fotorgafie

    Kirinda Beach Resort, Yala

    Kirinda Beach Resort nabízí ubytování 1 km od Chrám Kirinda a venkovní plavecký bazén, restauraci a wellness centrum. Kirinda Beach Resort je 3-hvězdičkový hotel nabízející klimatizované ubytování…

  • Yala Caravan Village Kirinda  fotorgafie

    Yala Caravan Village Kirinda

    Obsahující parkování na soukromém parkovišti zdarma, samoobslužné parkování zdarma a označené prostory pro kuřáky, hotel Yala Caravan Village najdete ve vzdálenosti 5 km od centra města Kirinda.

  • Hotel Yakaduru Safari Camp Yala - Sri Lanka Kirinda  fotorgafie

    Hotel Yakaduru Safari Camp Yala - Sri Lanka Kirinda

    2-hvězdičkový Hotel Yakaduru Safari Camp Yala - Sri Lanka Kirinda leží ve vzdálenosti 4 km od Nimalawa Aranya Senasanaya.

  • Yala Villa Kirinda

Nabízíme 33 hotely v blízkosti v Kirinda (Hambantota) Šrí Lanka s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Kirinda (Hambantota), hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Kirinda (Hambantota). Máme nabídky hotelu v centru Kirinda (Hambantota). Můžete si také rezervovat Kirinda (Hambantota) hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma.

mapa Kirinda (Hambantota)